PORK MEAT

Pork is the most commonly used meat in the world and contains all the essential amino acids for the synthesis of proteins of high biological value.

It is a source of vitamins A and B. In high proportions D, E and K, while still containing iron, phosphorus and calcium.

Our products:

Χοιρινά ολόκληρα
- Καρέ
- Μπικίνι
- Χοιρίδια
- Σπάλα με κόκαλο & χωρίς κόκαλο vacuum
- Μπριζόλες με κόκαλο & χωρίς κόκαλο vacuum
- Παντσέτες με κόκαλο & χωρίς κόκαλο vacuum
- Mπούτια με κόκαλο & χωρίς κόκαλο vacuum
- Ψαρονέφρι
- Κότσια με κόκαλο
- Ρολά-Σνίτσελ
- Σουβλάκια-Γύροι
- Κιμάς
- Λαρδί
- Δέρμα
- Πόδια
- Στομάχια
- Συκώτια