ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ
Το χοιρινό είναι το κρέας που καταναλώνεται πιο συχνά παγκοσμίως και περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για την σύνθεση πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας.
Το χοιρινό είναι το κρέας που καταναλώνεται πιο συχνά παγκοσμίως και περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για την σύνθεση πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας.
Το μοσχαρίσιο κρέας χαρακτηρίζεται από την μεγάλη θρεπτική του αξία σε καθαρή πρωτεΐνη και ανόργανα στοιχεία όπως ο σίδηρος, η βιταμίνη Β12 και το χαμηλό σχετικά λίπος.
Στην εταιρεία μας παράγουμε μια ευρεία γκάμα νωπών προϊόντων. Δείτε το βίντεο...
Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί και το εργαστήριο τυποποίησης, στο οποίο πραγματοποιείται ο τεμαχισμός, η κοπή και η τυποποίηση των κρεάτων με κενό αέρος (vaccum) σε δίσκο μικροσυσκευασίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ εταιρεία μας διαθέτει δύο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους ψύξης και κατάψυξης στους -20 βαθμούς κελσίου, χωρητικότητας 300 τόνων ο καθένας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ επιχείρησή μας επενδύει εκτεταμένα στον εκσυγχρονισμό και εφαρμόζει το σύστημα HACCP έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που διαθέτει είναι απαλλαγμένα από κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία των καταναλωτών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ