ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ
Το μοσχάρι είναι το βοδινό κάτω των εννέα μηνών και το μοσχαρίσιο κρέας προέρχεται από μοσχαράκια από 8 έως 24 εβδομάδων. Χωρίζεται σε 2 κατηγορίες: το νεαρό μοσχάρι και το μοσχάρι γάλακτος. Η ποιότητα και των δυο αυτών κατηγοριών είναι άριστη ενώ και τα δύο θεωρούνται άκρως θρεπτικά.
Αναλυτικά τα προϊόντα μας:
Μοσχάρια Γάλακτος
- Μοσχάρια ολόκληρα
- Εμπρόσθια (crops)
- Eμπρόσθια χωρίς κόκαλο
- Οπίσθια χωρίς κόκαλο
- Κόντρα με οστό & χωρίς οστό
- Γλώσσες
- Πατσά πόδια
- Ουρές με κόκαλο